560 kasser er klar til Ukraines flygtninge

I en forrygende fælles indsats fra frivillige har vi her til aften sorteret og pakket ikke mindre end 260 kasser fordelt på 28 paller med humanitær nødhjælp til ukrainske flygtninge! Tæt på 20 frivillige dukkede op på vores lager for at tage del i at få sorteret og pakket alle de bidrag vi har modtaget.

Lidt uventet fik vi besøg fra en privat indsamler fra Skæring, der kom med en kæmpe trailer! Og han kommer tilbage med endnu et læs i morgen aften! Af samme grund ville det være dejligt med endnu flere frivillige, der har lyst til at give deres tid og energi for at andre kan få varmt tøj på kroppen eller en bamse at kramme efter en flugt fra et land i krig.

Tak for den store indsats i dag!

Frivillige arbejder på højtryk for at gøre kasser og paller klar inden den næste lastbil ankommer torsdag for at køre til Polen og Ukraine.