Om os

BUOEDK.org (herefter benævnt som “gruppen”) er en frivillig sammenslutning af 7 private personer, der alle har det tilfælles, at vi ønsker at støtte med humanitær hjælp til trængende i Ukraine.

Gruppen er ikke associeret med andre NGO’er i Danmark eller udlandet, men samarbejder tæt med flere af disse, samt den ukrainske ambassade i Danmark, i forhold til logistik, kontakter og udveksling af information.

Gruppen er en autonom organiseret samling af 7 personer uden konkret ledelse. Alle er ansvarlige for specifkke ansvarsområder. En oversigt over disse samt kontaktoplysninger, kan se på vores kontaktside.

Gruppen modtager ikke større pengedonationer og alle bidrag givet til gruppen går 100% ubeskåret til det nødhjælpsarbejde som gruppen foretager. Gruppen er på ingen måde politisk eller religiøs influeret og opererer udelukkende på egen hånd.

Gruppen har base i Østjylland og arbejder ud fra det sydlige Aarhus.

Spørgsmål til gruppens arbejde kan rettes til PR ansvarlig, Morten Grantzau (morten@grantzau.com – 20628006). Spørgsmål til de enkelte ansvarsområder kan rettes direkte til de ansvarlige som vist på kontaktsiden.


buoedk.org, 2022